HotStone

Met diverse massagetechnieken en warme stenen, ontspant het lichaam tot het diepste niveau, daarbij gebruikmakend van de eigenschappen van de minerale stenen.

De aloude kunst van “HotStone “massage is een manier om de mens op holistische wijze in balans te brengen. Deze therapeutische voet en onderbeen behandeling is zeer effectief. De weldadige warmte stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn. 

U heeft de keuze uit de twee volgende HotStone massages 

In een ontspannen zittende houding worden uw onderbenen en voeten gemasseerd met de speciale HotStone stenen, in combinatie met een natuurlijke en rijke HotStone massageolie. De reflexpunten worden behandeld, waarna de warme stenen tussen uw tenen worden geplaatst en uw voet heerlijk wordt ingepakt in een “HotSok”zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van dit gevoel van warmte, welzijn en ontspanning.

Tijdsduur ongeveer 30 minuten    

Of u ligt heerlijk ontspannen en worden uw benen van top tot teen gemasseerd met een weldadige en rijke HotStone massagolie. Tijdens deze massage ontkrampen en verkwikken uw benen en wordt de doorbloeding gestimuleerd.

De warmte en het diepe gevoel van ontspanning zult u nog geruime tijd in uw gehele lichaam ervaren. Tevens is deze massage zeer effectief bij beenkrampen en cellulit.

Tijdsduur ongeveer 50 minuten.

 

Tijdens de massage wordt gebruikt gemaakt van een bijzondere HotStone massageolie, die gemaakt is van de waardevolle macadamianoot. Met de zoete geuren van de diverse etherische oliën zult u tot op het diepste niveau ontspannen.

Een weldaad voor lichaam en geest.  

En………… geďnteresseerd?

Vraag dan naar de mogelijkheden om deze massage bij mij te boeken. Dit kan aanvullend op de gewone behandeling(en) of we maken daar een aparte afspraak voor.